Autentificare Cosul meu
Noutati
 
Produsele noastre:
Viziteaza magazinul Morami.ro pe ShopMania

Intructiuni de montare a foliilor cu aditivi IR

Intructiuni de montare a foliilor cu aditivi IR

Foliile IR ce contin si aditivi anti-ceata/anti-picurare sunt fabricate folosind utilaje de productie a foliilor miltistrat. Prin urmare, compozitia fiecarui strat este diferita si serveste unor scopuri functionale diferite. Cand folia IR este instalata corect si structura serei/solarului este potrivita, studiile au aratat ca rata de crestere a culturilor a crescut, iar recolta este mai mare decat atunci cand se utilizeaza o folie care nu contine acesti aditivi.

Pentru a profita din plin de foliile IR ce contin aditivi anti-ceata, urmati urmatoarele instructiuni:

  1. acoperisul serei/solarului trebuie sa aiba o panta minima de 15 grade, in timp ce panta optima este de 30 grade. In cazul in care acoperisul nu are panta suficienta, stratul de apa care este creat nu poate "aluneca" pe partile laterale si apa poate picura pe culturi.
  2. folia trebuie montata la scurt timp dupa achizitionare. In cazul in care folia nu este instalata imediat, trebuie avut grija ca sa se pastreze la umbra, la o temperatura maxima de 30° C. In caz contrar, nerespectarea acestui lucru poate duce la scurtarea perioadei de viata a produsului.
  3. in cazul structurilor cu cabluri de sustinere a foliei, poate aparea o problema ca urmare a abstructiei cablului, care poate impiedica apa sa "alunece" pe partile laterale. In astfel de cazuri, numarul de cabluri trebuie redus la minimum, iar cele necesare ramase sa fie instalate in asa masura incat sa nu impiedice apa sa "alunece" pe partile laterale.
  4. Folia trebuie montata in asa fel incat partea exterioara a foliei (partea 1) sa fie catre plante, adica in sera/solar in timp ce cealalta parte (partea 2) trebuie sa fie cu fata la cer.

Vedeti ilustratiile de mai jos: