Autentificare Cosul meu
Noutati
 
Produsele noastre:
Viziteaza magazinul Morami.ro pe ShopMania

Instalarea perdelelor de protectie contra vantului pe structuri de lemn

Cand utilizati stalpi de lemn, nu va recomandam depasirea inaltimii de 3 m, pentru a preveni ruperea lor.

Stalpii trebuie introdusi in pamant la o adancime care depinde de consistenta terenului. In general, este de preferat a se ingropa stalpii la o adancime corespunzatoare unei treimi din inaltimea totala a sistemului de protectie dorit.

Stalpii situati la sfarsitul sistemului de protectie contra vantului sunt fixati in pamant longitudinal cu ajutorul unor stalpi secundari de contravantuire si toti stalpii sunt legati cu fir de otel in partea de sus.

Unii stalpi din interiorul sistemului de protectie sunt deasemenea fixati longitudinal cu ajutorul stalpilor secundari de contravantuire pentru a preveni rasturnarea sistemului pe lungimea sa.

Plasa este fixata diferit de stalpi conform tipului de plasa utilizat.

LIBECCIO, plasa de protectie contra vantului cu ochiuri innodate, este disponibila in diferite grosimi, are ochiuri de prindere pe margini, astfel incat sa poata fi fixata usor: treceti un cablu de otel sau plastic prin ochiuri si apoi legati cablul de partea exterioara a stalpilor sistemului de protectie contra vantului.

SCIROCCO, plasa tesuta plata de protectie contra vantului, are un sistem de fixare diferit, fara ochiuri de-a lungul marginii. In acest caz, plasa este fixata de structura portanta cu ajutorul unor cuie si saibe, aplicate de-a lungul marginilor si cu ajutorul unor benzi de plastic din polietilena (4032NE PIATTINA FISSARETE EXTRA) pentru a impiedica frecarea care poate cauza uzura grava a plaselor.